Behandelingen & prijzen

Diensten

Hieronder ziet u al onze diensten. Per dienst kunt u lezen wat u van de behandeling kunt verwachten, hoe lang de dienst duurt en de prijs. *( U kunt eenvoudig een afspraak maken op een tijdstip dat u het beste uitkomt door op de "Maak afspraak" knop te klikken.) * De functieknop "Maak afspraak""  is tijdelijk nog niet mogelijk!

U kunt alleen contant afrekenen, houdt u hier a.u.b. rekening mee?

Onderga ieder seizoen minimaal 1 gezichtsbehandeling om uw huid in conditie te houden. Naast de behandeling houd u uw huid helemaal in topconditie door thuis goede en de juiste producten te gaan gebruiken. Ik adviseer u daarom ook altijd de producten die bij uw huid passen.
Bij iedere nieuwe introductie van de seizoensbehandeling heb ik een leuke set producten voor u klaar staan voor een aanbiedingsprijs, om het voor u aantrekkelijk te maken. Wij werken met MEDEX producten, deze hebben een prachtige prijs kwaliteit verhouding.

Bij het niet nakomen van een afspraak 24H van te voren, ben ik genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te vragen. Daar er graag iemand anders in de stoel had gelegen. Houdt u hier a.u.b. rekening mee?