Klik op een groep om een afspraak te maken voor de gewenste behandeling

NIEUW! MEDEX

We hebben een nieuw huidverzorgingsmerk in ons assortiment.

Laat u tijdens een gezichtsbehandeling verrassen door de heerlijke geuren van Medex!

Vanaf dit jaar worden diverse behandelingen hierdoor aangepast en komen er nieuwe behandelingen bij.

Ik werk er al een paar maanden mee, en het wordt door de klanten zeer goed ontvangen.

Medex is ook te koop voor thuis gebruik. Webecos en DrRenaud en DrTadlea blijven ook gewoon bij ons in het assortiment zolang er vraag naar is!

Fruitzuurbehandeling (nieuw)

Fruitzuurpeeling (wintermaandenbehandeling)

Fruitzuurpeeling (wintermaandenbehandeling) en quickbehandeling:

 • Oppervlaktereiniging
 • Fruitzuurpeeling
 • Voedend masker
 • Verzorgende crème (overdag een spf 30 over de dagcrème heen)
 • Wij werken met fruitzuren van 20% tot 70%
 
Een behandelmethode die dieper in de huidlagen werkt dan een "gewone gezichtsbehandeling". Direct zichtbaar en houdt lang resultaat. In het kort omschreven wat fruitzuren doen met de huid:
 • Hoornlaag verdunnen: dode huidcellen weg, mooiere kleur van de huid.
 • Verhoging celactiviteit: meer doorbloeding, meer opname werkzame stoffen.
 • Betere vocht-vet balans: minder droge huid of minder talgaanmaak.
 • Meer stevigheid in de diepere huidlagen: Preventieve werking tegen huidveroudering.
 • Minder zichtbare pigmentvlekken: soms gaan ze helemaal weg.
 • Egalere huid: Huid ziet er egaler en jonger uit, poriën verfijnen.
 
Deze behandeling kan 2x per jaar worden uitgevoerd, als oppepper en als kuur zeker eerst aan te raden voor een optimaal resultaat voor bij huidproblemen eerst een kuur van 1x per week, 6 weken lang. Hiervoor geldt een korting.
 
Acne
Een kuurbehandeling is zeer geschikt voor mensen met acne. Beauty- en Zonnestudio Geralda werkt met zuren vanaf 20% tot 50%/70%. Als voorbehandeling kunt u een emulsie gebruiken met een zuur van 5/10%. Geschikt voor bijna ieder huidtype.
 
De behandeling kan alleen uitgevoerd worden in de maanden oktober t/m maart in verband met het verdunnen van de hoornlaag en omdat de zonkracht buiten deze maanden te hoog is en uw huid niet of nauwelijks beschermd kan worden.
 
Na een fruitzuurbehandeling heeft u 6 weken extra zonbescherming van SPF 30-50 nodig om uw gezicht te beschermen tegen UVa en b-straling. (verkrijgbaar in de salon) Zo voorkomt u pigmentstoornis.
 
De behandeling kan op bijna ieder huidtype uitgevoerd worden. Er zijn een aantal uitzonderingen of situaties waarbij de behandeling niet wordt gedaan. U kunt dit ook aan uw huisarts vragen:
 
 • Psoriasis
 • Huidkanker
 • Gebruik medicatie (in overleg met huisarts)
 • Zwangerschap/borstvoeding
 • Donkere huid
 • Actieve koortslip
 • Diabetes
 • Wratten
 • Ichtiosis
 
Een fruitzuurbehandeling kan bij iedere andere behandeling toegepast worden. De kosten voor deze behandeling zijn dan € 15 bovenop de standaard behandelprijs.
 
Tijd 25 min
Prijs € 24,95

terug naar boven^

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen

Vergoeding van zorgverzekeraar mogelijk!
 
Voor elektrisch ontharen is eerst een intake gesprek vereist. De schoonheidsspecialiste kan u tijdens dit gesprek meer vertellen over de voortgang van deze behandeling. 
Neem contact op voor een intake gesprek via contact formulier, email of tel. 06-50592554
 
Met elektrisch ontharen worden storende haren in het gezicht of op het lichaam definitief verwijderd. Er bestaan verschillende methodes van elektrisch ontharen: diathermie en de blendmethode. Uw geregistreerde schoonheidsspecialist bepaalt aan de hand van uw overbeharing welke methode voor u het meest geschikt is. 

Elektrisch ontharen is niet pijnloos. Wel kan de stroomsterkte aangepast worden, zodat het voor iedere cliënt goed te ondergaan is. De behandelperiode varieert van enkele maanden tot soms jaren. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid haren en de grootte van het te behandelen gebied.
 
Hieronder een uitgebreide uitleg
 
Overbeharing is een verschijnsel dat niet alleen vaak praktische, maar ook emotionele problemen met zich meebrengt. Het herhaaldelijk verwijderen van haren met pincet of ander materiaal, of het vermijden van lichamelijk contact zijn niet de meest aantrekkelijke oplossingen om de overbeharing voor de buitenwereld te verbergen.
 
Heeft u last van ontsierende, stugge haargroei in uw gezicht of elders op uw lichaam, dan raden wij u aan verder te lezen. Dit verhaal bevat informatie over een behandelmethode die u definitief van uw overtollige haargroei kan afhelpen: elektrisch ontharen.
 
Soorten  Men kan 2 vormen van overbeharing onderscheiden: 
 • Hypertrichose: teveel haargroei, maar wel volgens het vrouwelijke beharingspatroon (vermeerdering van de donsharen) of teveel haargroei op plaatsen waar donshaar voorkomt (b.v. de armen)
 • Hirsutisme: teveel haargroei, maar dan volgens het mannelijke beharingspatroon (b.v. baard  en/of snor)

Oorzaken  De meest voorkomende oorzaken van overbeharing:

 1. Erfelijke aanleg
 2. storingen in het hormonale systeem. Deze kunnen ontstaan door een verandering van de hormoonspiegel in de puberteit, na een zwangerschap of in de overgang.
 3. Het gebruik van medicijnen, waarbij overbeharing optreedt, b.v. het gebruik van bepaalde anti-conceptiemiddelen kan de gevoeligheid voor het androgeen (mannelijk hormoon) verhogen.
 4. Bepaalde ziektebeelden.

Plaatsen  Overbeharing kan op verschillende delen van het lichaam voorkomen. In het gezicht: bovenlip, neus, kaaklijn en hals. Op het lichaam: op armen, benen, borsten, rug, schouders, buik en billen.

Belangrijk om te weten  Een haar groeit veel langzamer dan u denkt. Gemiddeld zal een haar de volgende tijd nodig hebben om weer aan te groeien:

 • diep, stug haar: 5 tot 6 weken
 • normaal haar: 6 tot 9 weken
 • ondiep haar: 8 tot 10 weken

Dit betekent dat u eigenlijk pas 2 maanden nadat u gestopt bent met het uittrekken van de haren kunt bekijken hoe de eigenlijke situatie op dat moment is. Het lijkt dan vaak of er plotseling meer haar is gaan groeien. Laat dit u niet verontrusten en trekt u beslist zelf niets meer uit.

Behandelmethoden  Voor vrijwel iedere vorm van overbeharing is een oplossing. Er moet onderscheid gemaakt worden tussen behandelingen met een tijdelijk effect en behandelingen met een definitief effect. Harsen, epileren met een pincet, het gebruik van ontharingscremes, schuurplaatjes, ladyshave of scheermes, bieden tijdelijk een oplossingvoor uw overbeharing. Een methode, die vrijwel alle gevallen definitief afrekent met overtollige haargroei, is het elektrisch ontharen.

Wat is elektrisch ontharen? Een dun steriel wegwerp-naaldje wordt langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje dat vrijkomt de haarfollikel (dat is een haarzakje waarin de haar groeit) en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen geen voedingstoffen meer via het bloed de haar bereiken en stopt de groei.

Behandelperiode   Totdat het totale gebied is onthaard, zult u regelmatig een behandeling moeten ondergaan. De behandelperiode varieert van enkele maanden tot soms wel 1 a 2 jaar. De hoeveelheid haren, de tijdsduur van een behandeling en het aantal jaren dat de overbeharing al aanwezig is, zijn bepalend voor de behandeltijd. De periode tussen 2 behandelingen in wordt echter steeds groter.

U dient er rekening mee te houden dat de kans op overtollige haargroei blijft bestaan, wanneer de oorzaak gelegen is in de verstoring van het hormonale evenwicht. Dit betekent dat de aanwezige donsharen vrij langzaam dikker en donkerder zullen worden. Deze donsharen kunt u met een korte behandeling enkele malen per jaar laten verwijderen.

Advies   Natuurlijk wilt u in de periode tussen 2 behandelingen er ook goed verzorgd uitzien. Het is aan te raden om de nog resterende haren tussentijds niet uit te trekken, maar af te knippen. Zo kan het verloop van de definitieve ontharing via elektrisch ontharen beter worden gevolgd.

Kosten   Bij overbeharing kunnen de kosten van de behandeling op indicatie van de behandelend huisarts door de zorgverzekeraar geheel of gedeeltelijk worden vergoed.

Niet online te boeken!

Maar voor vragen of contact

 • contact formulier website
 • Email: geralda77@live.nl
 • tel./whatsapp 06-50592554
 • link facebook onderaan de homepage, via messenger

 

 

 

 
 
Tijd 25 min
Prijs € 29,95

terug naar boven^

Elektrisch ontharen

Met elektrisch ontharen worden storende haren in het gezicht of op het lichaam definitief verwijderd. Er bestaan verschillende methodes van elektrisch ontharen: diathermie en de blendmethode. Uw geregistreerde schoonheidsspecialist bepaalt aan de hand van uw overbeharing welke methode voor u het meest geschikt is. 

Elektrisch ontharen is niet pijnloos. Wel kan de stroomsterkte aangepast worden, zodat het voor iedere cliënt goed te ondergaan is. De behandelperiode varieert van enkele maanden tot soms jaren. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid haren en de grootte van het te behandelen gebied. 

 
Tijd 45 min
Prijs € 45,00

terug naar boven^

Manicure

Manicure

 

 • Nagels knippen/vijlen
 • Nagelriemen verzorgen
 • Nagels lakken

 

 
Tijd 25 min
Prijs € 25.00

terug naar boven^

Nagels lakken

 

Tijd 15 min
Prijs € 10.00

terug naar boven^

Gelcolour Nagels

Nail colour uv gel 25 minuten €25.00
Alleen lakken.
Bij bijzonderheden graag vermelden!
 
Nail colour uv gel 50 minuten €49.95
Inclusief in model brengen van de nagels.
 
Ook voor op de teennagels, bij een pedicure behandeling in €20.00
Zonder pedicure behandeling €25,00
 
 
Tijd 50 min
Prijs € 49,95

terug naar boven^

Lash to Impress / Semi Permanente mascara

Semi permanente mascara ! Vanaf heden te boeken €27.50
Houd onze facebook pagina in de gaten voor een leuke actie.
Je kan je inschrijven via facebook.
 
Wat is Lash to Impress?
 
Een wimpercoating is bedoeld om uw wimpers te voorzien van een langdurige mascara. Deze kan en mag alleen door een professionele specialiste worden aangebracht.De lengte van het resultaat hangt sterk samen met de manier waarop u zelf omgaat met uw wimpers na de behandeling. Indien u onderstaande Do's & Dont's opvolgt heeft u nog langer plezier van de Lash to Impress behandeling.
 
Do's
 • Gebruik tot 12 uur na de behandeling geen water op of rondom uw ogen. De coating kan op die manier maximaal uitharden.
 • Indien u veel gebruik maakt van zwembadwater of oliehoudende producten raden wij u aan een speciale sealer te gebruiken waarmee u ontkleuring kunt voorkomen.
 
Dont's 
 • Vermijdt oliehoudende producten rondom de wimpers. De coating wordt daardoor aangetast. 
 • Vermijdt buikslapen. Door buikslapen kunnen de wimpers gedurende de nacht tegen elkaar worden geduwd en door de warmte aan elkaar gaan plakken. 
 • Laat uw wimpers zoveel mogelijk met rust, vermijdt een wimperkrultang en trek niet aan uw wimpers! U loopt hiermee het risico de wimpers te beschadigen.

Neem altijd contact met ons op bij vragen, ongerustheid of complicaties.

Meest gestelde vragen

 • Wat is Semi-Permanente mascara?  Een mascara die minimaal 3 weken blijft zitten en ondoordringbaar is voor water.
 • Welke resultaten mag ik verwachten?  Alles hangt samen met de individuele verwachtingen en onderhoud. Sommige klanten willen natuurlijk uitziende wimpers en sommige verwachten een meer dramatische look. Dit is mogelijk dankzij de mogelijkheid de Semi-Permanente Mascara in verschillende laagjes aan te brengen.
 • Kan Semi-Permanente Mascara de wimpers ook krullen?  Nee. Wel kan er gebruik worden gemaakt van een wimperpermanent of een warme wimperkrultang (wat overigens geen wimpervriendelijke behandelingen zijn! Een nieuwe techniek hiervoor gaan wij dit voorjaar nog volgen, precieze periode nog niet bekend) alvorens de SPM wordt aangebracht.
 • Hoelang duurt het effect? Minimaal 3-4 weken na de behandeling afhankelijk van het gepleegde onderhoud en de wimpergroei cyclus welke per persoon verschilt. Het wordt aangeraden om daarna de SPM in de salon te laten verwijderen en de behandeling te herhalen.
 • Beschadigd deze behandeling de natuurlijke wimpers?  Lash to Impress is vervaardigd uit de hoogste kwaliteit ingredienten, waardoor dit product lichter is voor de wimpers en gezonder is dan traditionele mascara's.
 • Kan deze behandeling de ogen irriteren?  De ingredienten zijn zeer zorgvuldig getest om een hypoallergeen resultaat te verkrijgen. De kans op irritatie is daardoor minimaal.
 • Wat betekent waterproof en semi-permanent?  Dit betekent dat wanneer de behandeling is uitgevoerd klanten na 12 uur hun normale dagelijkse activiteiten kunnen hervatten waaronder zwemmen, joggen, sauna-en sporten zonder dat dit de mascara aantast gedurende minimaal 3 weken.
 • Kan Lash to Impress op wimperextensions worden aangebracht?  Ja natuurlijk. Daarnaast raden wij aan bij extensions de onderwimpers extra te voorzien van Lash to Impress om zodoende het volume verschil tussen boven-en onderwimpers te matigen. Indien u beide behandelingen combineert is het wel van belang te realiseren dat de SPM na 3 weken verwijdert dient te worden waardoor ook de extensions verwijdert worden. 
 • Kan er na Lash to Impress ook gewone mascara gebruikt worden?  Ja dat is mogelijk. Het betreft hier echter wel alleen mascara's zonder olie en glycerol. 
 • Kan er na de behandeling gebruik worden gemaakt van de zonnebank? Ja, maar zorg er altijd voor dat uw gezicht niet oververhit raakt, wimpers kunnen door de intense warmte kleverig worden. Gelieve de 12uurs regeling qua gezicht in gedachten houden, ivm de coating die uitgehard dient te worden.
 • Hoelang mag iemand gebruik maken van Lash to Impress?  Non-stop. Men wordt wel geacht de instructies voor na de behandeling in acht te nemen en de SPM dient optijd verwijderd te worden in de salon.
 • Hoelang duurt een behandeling?   De behandeling is kort en duurt afhankelijk van het aantal aan te brengen laagjes maximaal 30-45 minuten.
 • Kan een consument de Lash to Impress zelf aanbrengen?   Nee want de ogen zijn erg gevoelig. Het aanbrengen van LTL producten thuis zouden beschadigingen kunnen veroorzaken aan ogen en wimpers. Het product moet aangebracht worden in een salon door een professionele getrainde specialiste.
 • Kan een consument Lash to Impress zelf verwijderen?   Wij adviseren om het verwijderen bij een getrainde en professionele specialiste te laten doen waar de SPM binnen een paar minuten verwijdert wordt zonder de wimpers te beschadigen. Dit is gratis bij vervolgbehandeling nieuwe Lash to Impress
 
 
 
 
 
Tijd 45 min
Prijs € 29,50

terug naar boven^

Pedicure

Pedicure (45min)

 • Verwijderen overtollig eelt evt. kloven
 • Nagels knippen en vijlen
 • Verwijderen likdoorns
 • Kleine voetmassage
 
Gelcolour op de teennagels €25.00 
Bij een pedicure behandeling in €20.-
(altijd online erbij boeken ivm tijd, staat onder manicure) (lukt dit niet meer qua tijd, doe even een berichtje via de app, Het kan zijn dat het qua tijd niet mogelijk is, houd er dan rekening mee dat de afspraak verplaatst moet worden.
 
Onderstaand prijzen zijn vanaf 1 juli bij de gediplomeerde pedicure (is incl. jaarlijkse prijsverhoging
 
25 minuten €25.-  ( kleine behandeling)
40 minuten  €29.50 (basis beh.)
1 uur  €54.- ( bewerkelijke voet met veel eelt, kloven, likdoorns.)
:
 
Er wordt standaard 3 kwartier geboekt voor een pedicure behandeling. De prijs daarvoor is €29.50. Dit hoeft niet te betekenen dat u dat ook moet betalen. De uiteindelijke betaling wordt bepaald door de pedicure,naar gelang hoeveel werk er aan uw voeten is.
 
 
Tijd 40 min
Prijs € 29,50

terug naar boven^

Pedicure (60 min)

Voor de voeten die extra aandacht nodig hebben wordt 1 uur gepland.

 • Verwijderen overtollig eelt
 • Nagels knippen en vijlen
 • Verwijderen likdoorns
 • Kleine voetmassage
Apart bij te boeken
Gelcolour op de teennagels €25.00 
Bij een pedicure behandeling in €20.00
 
 
 
 
Tijd 60 min
Prijs € 54,00

terug naar boven^

Epileren, verven, harsen gezicht

Wenkbrauwen epileren

Epileren bijwerken €10.75)
*Epileren bij gezichtsbehandeling €5.65)
 
Epileren modelleren €12.80
*Modelleren bij gezichtsbehandeling € 8.20
 
Prijs wordt bepaald na behandeling door schoonheidsspecialist
 
! Let op!  Scrol verder naar beneden wanneer de wenkbrauwen ook geverfd dienen te worden. Dit ivm de tijd wat voor deze extra handeling gereserveerd moet worden.
Alle behandelingen kunnen los geboekt worden, maar de combinaties staan hier allemaal onder geschreven.
 
Deze korte behandeling verdwijnt vanaf 1 januari 2018. 
Het epileren is dan alleen te boeken in combinatie met een andere deel behandeling of zelf in te vullen bv met een gezichtsreiniging.
Dit zal duidelijk aangegeven worden met  de "25 minuten deelbehandeling".
U mag dan aangeven bij bijzonderheden in de reservering wat u gedaan wilt hebben maar hoeft niet. Dit zal altijd gevraagd worden bij het boeken van deze behandeling wat u gedaan wilt hebben.
 
Tijd 15 min
Prijs € 12,95

terug naar boven^

Verven wenkbrauwen

Verven wenkbrauwen €10.75
Verven wenkbrauwen bij gezichtsbehandeling is €5.15
 
Deze korte behandeling verdwijnt vanaf 1 januari 2018. 
Het epileren is dan alleen te boeken in combinatie met een andere deel behandeling of zelf in te vullen bv met een gezichtsreiniging.
 
 

 

 
Tijd 15 min
Prijs € 10,95

terug naar boven^ 

Verven wimpers

Wimpers verven €12.80)
bij een gezichtsbehandeling kost €6.65) 
Er komt een toeslag bij wanneer uw wimpers niet vrij zijn van mascara.
 
Nieuw vanaf voorjaar 2016: Semi permanente mascara!
volle dikkere wimpers wat lijkt op mascara. 
Om te boeken kijk bij behandelingen overzicht *Semi permanente mascara / Lash to impress €27.50
 
Deze korte behandeling verdwijnt vanaf 1 januari 2018. 
Het epileren is dan alleen te boeken in combinatie met een andere deel behandeling of zelf in te vullen bv met een gezichtsreiniging.
 
Tijd 15 min
Prijs € 12,95

terug naar boven^ 

Verven wimpers en wenkbrauwen

verven wimpers en wenkbrauwen €18.45)
Voor verven wimpers en wenkbrauwen bij een gezichtsbehandeling in €12.30)
 
Er komt een toeslag bij wanneer uw wimpers niet vrij zijn van mascara.
 
Tijd 20 min
Prijs € 18,95

terug naar boven^

Epileren en verven wenkbrauwen

Bij bijwerken €20.50 (bij gezichtsbehandeling €10.25
Bij modelleren €23.- (bij gezichtsbehandeling €13.30
 
Prijs wordt bepaald na behandeling door schoonheidsspecialiste.
 
Nieuw; Henna wenkbrauwen (toeslag €2.75)
voor info kijk bij wenkbrauwen verven.
 
Tijd 30 min
Prijs € 23,50

terug naar boven^ 

Epileren wenkbrauwen en verven wimpers

Bij bijwerken €22.50 (bij behandeling in €11.50
Bij modelleren €25,00 (bij behandeling in €14.50
 
Bij wimpers met mascara wordt een toeslag van €2.50 extra berekent voor het verwijderen van de mascara.
 
Prijs wordt bepaald na behandeling door schoonheidsspecialiste.
 
Tijd 45 min
Prijs € 25,00

terug naar boven^ 

Epileren en verven wenkbrauwen en verven wimpers

Bij bijwerken €29.50 (bij gezichtsbehandeling in €17.50
Bij modelleren €31.50 (bij gezichtsbehandeling in €19.50
 
Bij wimpers met mascara wordt €2.50 toeslag berekent voor het verwijderen van mascara
 
Prijs wordt bepaald na behandeling door schoonheidsspecialiste. 
 
Tijd 45 min
Prijs € 31.50

terug naar boven^ 

Harsen bovenlip en kin

harsen bovenlip en kin en evt. kaaklijn, wangen, hals.
Harsen (bij gezichtsbehandeling €10.00
 
Tijd 25 min
Prijs € 24.50

terug naar boven^ 

Epileren en Harsen bovenlip/kin prijs vanaf

Bovenlip kin met evt. kaaklijn, wangen, hals met epileren 
Bij een behandeling in €15.00
 
De prijs van epileren en modelleren wordt bepaald door de schoonheidsspecialist na behandeling.
 
Tijd 30 min
Prijs € 27.50

terug naar boven^ 

25 minuten deelbehandeling

Zelf in te vullen
met bv deelbehandelingen
gezichtreiniging evt. als aanvulling. 
 
Tijd 25 min
Prijs € 28.50

terug naar boven^

Huidverbeterende Gezichtsbehandelingen

Kennismakingsbehandeling Bindweefselmassage

 

Info voor de professional: Nieuw! Training/cursus. Wilt u als professional ook graag bindweefsel massage leren? Dit kan al vanaf €225.00 incl.btw (3 uren prive les, in eigen omgeving mogelijk) Geralda is een TCI gediplomeerd huidverbeterings masseuse en aangesloten bij de Anbos met deze specialisatie. Ik heb de cursus mogen geven aan een team van Dames bij een kuuroord met veel plezier. Niet alleen zal je vernemen dat je meer grepen tijdens een massage kan, maar ook daadwerkelijke mooie huidvernieuwing en volume ziet optreden. Neem vrijblijvend contact op voor een informatief gesprek. 

 

Info voor de klant:

Deze behandeling bestaat uit: *Inspectie van de rug en het gelaat *Massage van de rug *Massage decollete, hals en gezicht *Reinigen en als afsluiting een verzorgende creme *Opstellen behandelplan

 

Bij bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Door de stress/verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Een cosmetische bindweefselmassage werkt celvernieuwend, de huid ziet er jonger en steviger uit.

Bindweefselmassage is een diepe massage uitgevoerd op de bindweefsellaag met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. Verklevingen beperken de doorbloeding en kunnen het functioneren van de verschillende onderste huidlagen beperken, deze verklevingen worden losgemaakt. De stofwisseling, de aanmaak van nieuw collageen en elastine wordt bevorderd.

INDICATIES BINDWEEFELMASSAGE

* Verbetering van de huidconditie

* Stimulering van de doorbloeding van de huid

* Stressreductie door opheffen van de onderhuidse verklevingen

* Verbetering van de opname van werkstoffen

* Nieuwe aanmaak van collageen

* Bevordering van de celdeling

* Verbetering van de huidstructuur

* Verminderding van rimpels, kraaienpootjes en littekens

* Positieve invloed op de huidweerstand

 

CONTRA INDICATIES VOOR BINDWEEFSELMASSAGE:

* Koorts

* Hartklachten

* Bloeddruk problemen

* Algehele malaise

* Hemofilie

* Kwaadaardige tumoren

* Tijdens de zwangerschap

* Chronische eczeem

 

 

 
Tijd 60 min
Prijs € 50,00

terug naar boven^

Kuurbehandeling huidverbeterende massage

De bindweefselmassage geeft in kuur vorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Meestal is een kuur 6 tot 12 behandelingen nodig. Een kuur bestaat uit 1 keer per week bindweefselmassage gedurende 3 weken, met daarna een rustpauze van 3 weken. En vervolgens weer 3 weken behandelen, 1 keer in de week.

Alleen mogelijk wanneer er eerst een kennismakingsbehandeling is geweest. Vraag een introductie korting aan, aan schoonheidsspecialiste Geralda

 
 
Tijd 45 min
Prijs € 35,00

terug naar boven^

huidverbeterende massage met fruitzuurpeeling

Informatie over fruitzuurpeeling, verwijs ik u naar bovenstaande.
 

Bindweefselmassage is een perfecte anti-aging behandeling! Ook passen we de bindweefselmassage vaak toe als voorbehandeling voor cosmetisch chirurgische ingrepen, passieve acne, afwijkingen in de talgafscheiding, 'degeneratie' van de huid, rimpels en huidplooien, hypertrofische, keloïde, atrofische en sceloserende littekens. Bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid er aanzienlijk frisser, jonger en strakker uitziet. Bij herhaalde behandelingen kan zelfs duurzame structurele verbetering van de huid optreden.

 
Tijd 60 min
Prijs € 59,00

terug naar boven^

Nieuw in 2017 Micro needling

 

 
Tijd 0 min
Prijs € 00,00

terug naar boven^

Gezichtsbehandelingen
Medex:
reinigend en verzorgend

Kennismakingsbehandeling

Een kennismakingsbehandeling met producten aangepast op uw huidtype €29.00
 • Huidanalyse
 • Diepte reiniging met essentiele olieen
 • Tijdens het inwerken van een masker begint de massage van nek, hals en decollete en schouders met warme olie
 • Als afsluiting een verzorgende crème.
 
Ook aan te vullen met epileren, verven of harsen.
 
Tijd 25 min
Prijs € 29,00

terug naar boven^

Basisbehandeling voor normale / gemengde huid

Voor de normale / gemengde huid €40.-
 • Een 3 fasen diepte reiniging
 • Verwijderen onzuiverheden (comedonen (mee-eters) en/of milia (gerstekorrels)
 • Reinigend / verzorgend / kalmerend masker
 • Masker aangepast op uw huid
 • Als afsluiting een verzorgende crème.
 
Deze behandeling komt te vervallen per 1 januari 2018.
daarvoor in de plaats komen er diverse nieuwe behandelingen
 
Tijd 40 min
Prijs € 40,00

terug naar boven^

Diepte reiniging voor alle huidtypes

Voor de huid die meer verzorging nodig heeft. Maar ook voor de huid die niet regelmatig professioneel gereinigd wordt €46.-
 • 3 fasen dieptereiniging
 • Verwijderen onzuiverheden, comedonen (mee-eters) en of milia (gerstekorrels)
 • Verzorgend/kalmerend masker, tijdens het inwerken masker een kleine massae met warme olie op hals, nek, decollete
 • Verzorgende crème

Voor een meerprijs van €5.00 per onderdeel aan te vullen met verven, harsen
 
Tijd 50 min
Prijs € 46,50

terug naar boven^ 

Volledige behandeling

€64.50
Volledige behandeling
 • Epileren bijwerken
 • Een 3 fasen dieptenreiniging
 • met Gratis 2 deelbehandelingen (in overleg verven en/of harsen)
 • Toevoegingen van ampullen om de conditie van de huid te verbeteren.
 • Uitgebreide Massage gezicht, hals, nek, decolleté
 • Als afsluiting een verzorgende dagcreme
 
Prijs kan variëren door epileren en eventuele extra deelbehandelingen: verven, harsen.
 
Tijd 80 min
Prijs € 64,50

terug naar boven^ 

Acnébehandeling met de Citrón Vert van Dr Renaud

 €46.-
 
Schoonheidsspecialiste Geralda is gespecialiseerd in Acne. 
 
Deze behandeling bestaat uit:
 • Grondige reiniging met een gelwash
 • Dieptereiniging aangepast op de activiteit van de acne
 • Verwijderen comedonen (mee-eters) en puistjes
 • Kalmerend masker
 • Verzorgende crème
 
Om acne werkelijk onder controle te krijgen vragen wij uw medewerking. Gelieve onze producten voor thuis te gebruiken van Dr Renaud/Medex.
 
 Tip: Zie ook fruitzuurpeeling.
 
Prijs behandeling is vanaf. Afhankelijk van de mate acne en/of er met fruitzuren wordt gewerkt. Graag nodig ik je eerst uit voor een intake gesprek.
Voor Jeugd tot 18 jaar en studenten hebben wij ook een korting
 
Ook aan te vullen met epileren, verven, harsen
 
Tijd 50 min
Prijs € 46,00

terug naar boven^

Mannenbehandeling

 €46.-
 
Bij mannenbehandelingen werken wij met de specifieke mannengeurlijn van Dr Tadlea. Een mannenbehandeling bestaat uit:
 • 3 fasen Dieptereiniging
 • Verwijderen van comedonen (mee-eters) en of milia (gerstekorrels)
 • Tijdens het inwerken van een masker een korte massage van nek, hals, decollete
 • Als afsluiting een verzorgende crème
 
Op verzoek ook wenkbrauwen modelleren. Knippen ongewenste haargroei in oren en neus. Verven wimpers en wenkbrauwen is ook een trend voor de man van deze tijd. De behandeling is apart bij te boeken, of geef dit aan bij bijzonderheden.
 
Deze behandeling komt te vervallen vanaf 1 januari 2018. 
Daarvoor in de plaats komen diverse andere behandelingen.
Mannen kunnen ook de diepte reinigings behandeling kiezen. De producten worden altijd aangepast op uw huid type.
 
Tijd 50 min
Prijs € 46,00

terug naar boven^ 

Verwijderen: rode haarvaatjes (couperose), bloedblaasjes, fibromen, pigment

Verwijderen rode haarvaatjes (couperose)

 €27.50
We verwijderen de zichtbare rode bloedadertjes.Deze zijn geknapt aan de oppervlakte van uw huid. Door middel van Diathermie worden deze dichtgeschroeid.
In de volksmond wordt dit vaak couperose genoemd.
 
Dit kan een pijnlijke behandeling zijn, en wij raden dan ook aan, alvorens eerst een paracetamol in te nemen.
 
Het kan voor komen dat de adertjes niet altijd direct dicht gaan. Mits de voorschriften zijn nageleefd. Door overmatig zonnen en zonnebank zullen rode adertjes altijd weer terug keren. daar de huid met dit probleem een vrij dunne huid heeft.
 
Houdt rekening met 4 dagen van het herstellen van de huid na de behandeling. U krijgt mee na de behandeling een aloevera gel met hoog geconcentreerde stoffen om de huid snel te herstellen. 
 
Deze behandeling kan niet worden gedaan wanneer de temperatuur buiten onder de 6 graden is en boven de 20 gr. voorkeur gaat dan ook uit te behandelen in het voorjaar en najaar.
 
 
 
 
Tijd  25 min
Prijs € 27.50

terug naar boven^

Verwijderen bloedblaasjes

 €27.50
Bloedblaasjes zijn die kleine rode stipjes op uw huid.
 
Deze kunnen verwijdert worden.
Dit kan een pijnlijke ervaring zijn.
Het is dan ook verstandig alvorens de behandeling thuis eerst een paracetamol in te nemen.
 
Houd rekening met weersomstandigheden. Bij te koud of te warm weer raden wij het altijd af, omdat dit de wondgenezing niet ten goede komt.
 
De behandeling duurt minimaal 25 minuten.
 
 
Tijd 25 min
Prijs € 27.50

terug naar boven^

Verwijderen fibromen

 €29.50

Fibromen zijn die kleine wratjes op een steeltje.

Erg onsierlijk. De huisarts kan ze ook weghalen, vaak worden ze dan weggeschroeid. Door deze methode het fibroompje bijna altijd terug. Dit omdat het bloedvaatje niet is dichtgemaakt.

Wij branden d.m.v. de Diathermie methode het fibroompje bij het steeltje door. Dit betekent dat de bloedtoevoer naar het fibroompje definitief wordt afgesneden. Daardoor komt het fibroompje niet meer terug.

Van de behandeling voel je niet heel veel, maar desondanks kan het wel zijn dat u iets voelt. Daarom raden we altijd aan bij dit soort behandelingen een paracetamol alvorens de behandeling thuis in te nemen.

 
Tijd 25 min
Prijs € 29.50

terug naar boven^

Vervagen Pigment

Pigment vlekken vervagen door middel van een fruitzuur behandeling.
Uitleg fruitzuur vind u bovenaan.
Om uit te sluiten dat u opnieuw pigment vlekken ontwikkelt, raden wij altijd, 52 weken per jaar een sunblock spf 30 te gebruiken.
 
Tip 1: zon nooit tijdens een zwangerschap maar ook zeker niet direct na een zwangerschap, de hormoonhuishouding is dan nog niet op peil en bent u zeker ook dan nog extra vatbaar voor dat zwangerschaps masker.
 
Tip 2: 24 uur na een harsbehandeling (of ander onthaar behandeling) 24 uur niet zonnen! Na het ontharen kan de pigment in onderliggende huidlagen verstoord raken. Wanneer de huid dan met zon of zonnebank in aanraking komt zal de pigment juist versterken.
 
Een klein plekje in het gezicht kan al vanaf €10.- In een kuurverband van maximaal 8x, 1x per week, zal de pigment vlek aardig verdwenen zijn. Bedenk wel, hoe ouder de pigment vlek hoe moeilijker het is deze te vervagen.
Overleg met uw schoonheidsspecialiste wanneer dit mogelijk zou zijn.
 
Tijd 30 min
Prijs € 35,00

terug naar boven^

Visagie & Haar & Bruidsarrangementen

Avond / Feest / Gala make-up

 • Foundation
 • Poeder
 • Blush
 • 3 kleuren oogschaduw
 • Oogpotlood
 • Eyeliner
 • Mascara
 • Wenkbrauw
 • Lippenstift
 
Tijd 45 min
Prijs € 43,50

terug naar boven^ 

Bruidsmake-up inclusief proef

In de proef make-up afspraak kunt u bekijken wat u mooi vindt en wat het beste bij u en uw bruidskleding past. Uiteraard wordt er ook een beetje van de gewenste make-up aangebracht. Op de dag zelf wordt u dan helemaal opgemaakt.
 
Tijd 60 min
Prijs € 59,00

terug naar boven^ 

Bruidsarrangement basis

De prijs voor een bruidsarrangement basis is vanaf € 99. Neem contact op voor meer informatie. Het arrangement is inclusief:
 • Gezichtsbehandeling van 45 minuten om oneffenheden te verwijderen.
 • Epileren (eventueel harsen) van wenkbrauwen
 • Verven wimpers of de wenkbrauwen
 • Proef make-up
 • Make-up op de dag zelf
 
Tijd 90 min
Prijs € 99,00

terug naar boven^ 

Harsen Lichaam

Benen harsen

Onder benen harsen €22.50

Bovenbenen harsen €25.50

Onder en boven benen harsen €39.95

 
Tijd 30 min
Prijs € 39,95

terug naar boven^

Harsen lichaam

Harsen

- Bikini

- Oksels

- Armen

- Rug

- Borst

Meerprijs Per 15 minuten €15.-

Borsthaar van de man is vaak wat stug haar. Vaak komt het voor dat door het harsen wat wondjes ontstaan. Dit is een vrij normale reactie. Wat belangrijk is na het ontharen, is de nabehandeling thuis. Vooral als er voor het eerst geharst wordt. Houd de huid goed schoon met alcolhoudende lotion en gebruik een emulsie die antibacterieel werkt. In de salon zijn daarvoor de juiste producten te koop. Ook komen deze problemen wel voor bij de oksels, bikini en rug.
 
De man krijgt speciale hars die goed hecht op de huid zodat de haren goed pakken en het harsen toch vriendelijk is voor de huid. Wilt u eerst proberen hoe het bij u uitvalt? Op woensdag t/m vrijdag kunt u gratis 1 strook haar laten verwijderen, door 1 van de specialisten. Stuur hiervoor een mail naar geralda77@live.nl met duidelijke uitleg wat de problemen zijn. Dan kan daar van te voren beter op worden ingespeeld.
 
Voor de vrouw met overbeharing, geldt een soortgelijk probleem. Alleen is de vrouwenhuid vaak gevoeliger en nog kwetsbaarder. Voor vrouwen wordt dus andere hars gebruikt. Een eerste proefstrook kan ook gratis. Geef graag en duidelijk aan via een mailtje wat de problemen zijn. Wij staan graag voor u klaar om u van overbeharing af te helpen.
 
Tijd 30 min
Prijs € 30,00

terug naar boven^